KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Elbistan Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Kitap

Şbt

Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında okulumuz Felsefe Öğretmeni Turgay Özer ve 10-B sınıfı tarafından kitap kermesi düzenleniyor. 04-08 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan kermese tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Ara

Hayırsever iş insanlarımız tarafından okulumuza kazandırılan Anadolu Mektebi Kitap Kafe'nin açılışı, Elbistan Kaymakamı Sayın Hasan Hüseyin Vural, İlçe Müftüsü Hacı Mustafa Kılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Çetin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Sivil toplum Kuruluşları Temsilcileri ve ilçemizde faaliyet gösteren birçok okul müdürümüzün katılımı ile yapıldı.

Ağu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından örnek uygulama seçilerek "Eğitimde İyi Örnekler" web sayfasında yayınlanan Kitap Kardeşliği Projemiz ile TRT Çukurova Radyosunda yayınlanan "Akdenizden, Toroslara" isimli radyo programına konuk olduk. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, TRT ailesine teşekkür ediyoruz.